banner_definitief.png
  • Elena Avdaliani

Lifehacks voor een betere productiviteit

Studeer of werk je of doe je beide tegelijkertijd? Hier volgen enkele tips die je kunnen helpen om jouw levensstijl en tijdbeheer te verbeteren.


Slaap genoeg

Slaap is een van de belangrijkste elementen om jouw productiviteit te verhogen. Als je goed uitgerust bent, is de wekker niet zo irritant, kun je je gedurende de dag beter concentreren en werk je beter.


Oefen een paar keer per week

Sportactiviteiten zijn goed, niet alleen voor je lichaam, maar ook voor je geest: het maakt je geest helderder en helpt om onnodige gedachten kwijt te raken.


Haal een frisse neus

Zelfs in een vervuilde stad is de buitenlucht altijd frisser dan de lucht binnen. Dus aarzel niet en maak een wandeling.


Eet gezond

Dat betekent niet dat je pizza en burgers voor altijd moet vergeten, maar probeer meer groenten, fruit en bessen te eten. Hoe meer vitamines, hoe meer energie!


Vermijd afleiding

Heb je een project waarvan je weet dat je het nodig hebt om het binnen een bepaalde tijd af te maken? Geen paniek! Zet je telefoon in vliegtuigmodus en leg hem ergens in jouw kast.


Beperk sociale mediatijd

Het is een echte tijddief! Spendeer niet te veel tijd aan sociale media, tenzij je verantwoordelijk bent voor de sociale media van je bedrijf.


Verander grote doelen in dagelijkse taken

Het verdelen van ingewikkelde opdrachten in kleine stukjes zal helpen om ze sneller en beter te volbrengen.


Succes!

11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven