banner_definitief.png
  • Nefn Ayoub

Talent in de kijker: Nefn

Bijgewerkt: mrt 1

Het ILT is niet alleen een plaats waar er verschillende culturen samenkomen, maar het bruist er ook van het talent. Nefn is een van hen. Ze is 19 jaar, afkomstig uit Syrië, studente Nederlands en gepassioneerd door tekenen en schilderen. Ben je benieuwd naar haar werk? Lees dan zeker verder!


Al sinds ik heel klein was, schilderde en tekende ik heel graag. Ik kan me echt niet herinneren wanneer ik begon te leren tekenen. In het begin maakte ik eenvoudige tekeningen, die ik met pastelkleuren inkleurde. Daarna maakte ik zwart-wittekeningen en potloodtekeningen, maar ik wilde ook nieuwe dingen proberen, dus begon ik te schilderen met acrylverf.


Wat er ook gebeurt, tekenen is voor mij een uitlaatklep, in goede en slechte tijden.

Toen ik achttien jaar was, kwam ik naar België om te studeren. Vanwege mijn studie ben ik een tijdje gestopt met tekenen, want ik probeer mijn ambitie waar te maken, namelijk te werken binnen het domein van de medische technologie. Daarom besteed ik het grootste deel van mijn tijd aan studeren. Intussen ben ik in mijn vrije tijd wel opnieuw beginnen tekenen en schilderen.


Ik wil geen professionele kunstenaar worden, maar ik vind het geweldig om tijd te besteden aan het tekenen. Wat er ook gebeurt, tekenen is voor mij een uitlaatklep, in goede en slechte tijden. Mijn mening is dat een goede kunstenaar niet alleen goed schildert, maar dat zijn kunstwerken ook betekenis hebben.


Sinds ik naar België ben gekomen, heb ik niet veel tekeningen en schilderijen gemaakt, maar dit is een deel van mijn werk.


Da Vinci Code

(Geïnspireerd op de roman van Dan Brown)

Kwellingen

Er zijn geen slechte personen in de wereld maar er zijn wel gekwelde personen. Wanneer mensen met veel problemen in hun leven worden geconfronteerd, of ze nu psychisch of fysiek zijn, veranderen ze soms in een slechte persoon. In de plaats van ze straffen, moeten we dus proberen om ze te helpen.Blijf jezelf

Jezelf zijn geeft je kracht vertrouwen in jezelf en de mensen om je heen. Probeer dus niet te doen alsof en wees gewoon jezelf.

54 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven