top of page
banner_definitief.png
  • Büşra

Op zoek naar een boek?

Wij weten dat boeken lezen heel belangrijk is. Het is heel interessant, soms grappig en verwarrend, educatief en natuurlijk heel leuk. Maar het is soms een beetje moeilijk om een goed boek te vinden. Wat kunnen jullie doen? Het aan een vriend vragen, kijken naar websites… We hebben nog een andere suggestie voor jullie: een boekenkanaal op YouTube. Ja, dat is juist! Een boekenkanaal op Youtube.


Het boekenkanaal heet Jack Edwards. Jack Edwards komt uit England, hij is 24 jaar en hij heeft Engelse literatuur gestudeerd. Hij leest heel veel boeken en spreekt over die boeken. Er zijn veel boekenkanalen op YouTube, waarom bevelen wij Jack Edwards aan jullie aan? Het kanaal van Jack gaat over vele soorten boeken. Soms leest hij boeken die beroemdheden hebben geadviseerd: Harry Styles, Taylor Swift, Dua Lipa en Lorde zijn een paar voorbeelden.


Er komen ook boeken over specifieke thema’s aan bod in dit boekenkanaal. Jack heeft verschillende soorten boeken gelezen, zoals Tiktok-boeken, YouTube-boeken, verboden boeken, boeken van andere landen, boeken over televisiepersonages en meer. Het is heel grappig te kijken naar video’s van Jack. Jullie kunnen daar gemakkelijk goed boekenadvies vinden. Jack zegt dat boeken lezen en boeken kopen niet hetzelfde zijn. Omdat soms wij soms leuke boeken zien en wij ze willen kopen. Maar die boeken kopen, betekent niet wij altijd ze ook lezen - en wij weten dat hij gelijk heeft.


Er zijn twee boekenkanalen van Jack voor jullie: ‘Jack Edwards’ en ‘Jack in the books’. Het tweede kanaal is comfortabeler, informeler en grappiger, zegt Jack. Als jullie boeken willen lezen of boeken willen kopen, dan vind je daar de juiste suggesties!


Als jullie video’s van Jack willen bekijken, dan vind je hier enkele van mijn favoriete video's!

Veel leesplezier!


59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Polka

bottom of page